Optimum Kulüp ile Risk Sempozyumu Başlıyor: Riskleri Konuşmaya Hazır mısın?

2
1
0
0
0
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Optimum Kulübün bu sene beşincisini düzenlediği “RISK’23” etkinliği 24-30 Nisan tarihleri arasında Youtube üzerinden online olarak gerçekleşecek.

Kahramanmaraş’ta yaşanan deprem nedeniyle RISK’23 etkinliğini bu sene online olarak yapma kararı alan Optimum Kulüp, 5 gün boyunca her akşam saat 21:00'da Youtube üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

RISK’23 sempozyumunda, konuşmacılar kariyerleri boyunca kendileri ve çalıştıkları firmalar adına aldıkları riskleri anlatacak, bu risklerin kendilerine ve firmalarına kattığı değerleri katılımcılara aktaracak.

5 gün boyunca online sempozyum!

Optimum, her yıl düzenlediği Risk Sempozyumu'nun bu seneki etkinliğine başlıyor. Online olarak 24 Nisan tarihinde başlayacak ve 5 gün sürecek olan Risk'23 Sempozyumu’nda birbirinden güzel hediyeler, mülakat simülasyonları ve çekilişler yapılacak.

Bu yıl özellikle 6 Şubat tarihinde yaşanan deprem nedeniyle etkinliği online platformlarda düzenlemeyi tercih eden ekip, Türkiye’nin her bir tarafından öğrencilerin etkinliğe katılabilmesini hedefliyor.

RISK’23 sempozyumunda; Viessmann, Trendyol, Tofaş, İnci Holding, Akbank gibi firmalardan profesyonellerin ve girişimcilerin iş hayatındaki hayat yolculukları ve deneyimleri hakkında keyifli sohbetler gerçekleştirilecek.

Etkinliğe katılmak için, YouTube platformundaki canlı yayınları takip edebilirsiniz. 

2
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
1
0
0
0