Football Manager, İngiltere Premier Lig Lisansı Aldığını Açıkladı[Video]

3
2
1
1
0
Football Manager ekibi, dünyanın en ateşli liglerinden İngiltere Premier Lig ile lisans anlaşması imzaladı. Premier Lig, Football Manager oyunlarına eklenecek.

Dünyanın en çok sevilen menajerlik oyunlarının başında gelen Football Manager, tüm futbol tutkunlarını mest edecek bir işe imza attı. Şirket, dünyanın en ateşli liglerinden Premier Lig ile lisans anlaşması yapıldığını açıkladı.

Yapılan lisans anlaşması kapsamında Premier Lig'deki 20 takım, futbolcu yüzleri, formaları ve resmî logoları ile gelecek yeni Football Manager oyunlarına eklenecek. Football Manager ekibi, Premier Lig ile çok yıllı bir anlaşma yaptığını söylemiş olsa da bunun kaç yıl boyunca geçerli olacağına ilişkin bir açıklama yapmadı.

Football Manager Premier Lig anlaşması için paylaşılan video:

Anlaşmaya ilişkin açıklamada şu ifadelere yer verildi:

İster Liverpool veya Arsenal'in geleceğinin arkasındaki deha olmak isteyin, ister Crystal Palace ile Avrupa futbolunda zafer kovalayın, ister Ipswich Town'un büyük sahneye geri dönmesini sağlamaya çalışın, İngiltere futbolunun zirvesindeki aksiyona daha önce hiç olmadığı kadar yakından dahil olabileceksin.

Football Manager

Premium Lig'in Football Manager'a eklenmesiyle ilgili aktarabileceklerimiz şimdilik bu kadar. Şirket, yıl sonuna doğru konuyla ilgili daha fazla detay paylaşacağını açıkladı.

Kaynak : https://www.footballmanager.com/tr/news/premier-lig-football-managera-geliyor
3
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
3
2
1
1
0