2013 Yapımı Flashback ‘Remake’ine Devam Oyunu Geliyor: Flashback 2 Duyuruldu

7
1
1
0
0
1992 çıkıp büyük başarı elde eden platform oyunu Flashback’in remake’ine devam oyunu geliyor. Microids’in duyurusuna göre Flashback 2, 2022 yılında raflardaki yerini alacak, ancak oyunun neye benzeyeceğine dair verilmiş bir ipucu yok.

Retro oyun ‘remake’lerini seven oyuncuların ilgisini çekebilecek bir haber, Fransız geliştirici şirketi Microids’ten geldi. Şirket, Flashback 2’nin geliştirme sürecinde olduğunu duyurdu. Bir remake oyunun devamı niteliğinde olan Flashback 2’nin 2022 yılında çıkması planlanıyor.

Remake olarak çıkan ilk Flashback, 2013 yılında piyasaya sunulmuştu. 8 yıllık aranın ardından gelen açıklamayla platform macerasının ikinci bir oyunla devam edeceği öğrenildi ve oyunun sevenleri, hakkında gelecek haberleri beklemeye başladı bile.

Kendini iki kez unutturan seriden yeni oyun müjdesi

Orijinal Flashback, 1992 yılında Nintendo SNES, Sega Genesis ve PC için çıkarılmıştı. Bilim-kurgu temalı platform oyunu hatırı sayılır bir hayran kitlesine ulaşsa da 21 yıl boyunca ikinci bir oyun gelmedi. 2013’te ise VectorCell, aynı adı taşıyan bir remake oyun geliştirdi ve oyun, Ubisoft tarafından dağıtıldı. İkinci kez sessizliğe gömülen oyundan bu zamana kadar gelen ilk haber ise, bir devam oyununun yapılacağı oldu. 

2013 remake’i başarısız olmuştu

flashback 2013

Kılık değiştiren uzaylıların dünyadaki varlığını keşfeden bir ajanı kontrol ettiğimiz ilk oyun, 1995’e kadar 750 bin kopya sattı. Bu sayı, o dönemin oyun sektörü için oldukça büyük bir başarıydı. Ancak 2013 yapımı remake bu başarının yanına bile yanaşamadı. PS3, Xbox 360 ve PC’ye çıkan Flashback, aldığı düşük puanlarla unutuldu. Microids, yeni oyunun neler vadettiğiyle ilgili herhangi bir açıklama yapmadı. Ancak çıkışın 2022 yılında gerçekleşeceğini belirtti. Flashback 2’nin orijinal oyuna layık olup olmayacağını ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

Kaynak : https://www.thegamer.com/flashback-2-coming-2022/
7
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
7
1
1
0
0
Yorumlar(5)
Yorumunuz minimum 30 karakter olmalıdır.(0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen .
Popüler Yorumlar
Tüm Yorumlar
knoxwille
3 yıl önce
1 disket miydi 2 disketmiydi ne pcde ilk oynadığım oyunlardandır. Yanlış hatırlamıyorsam Blizzardın ilk oyunlarından.
Yanıtla
Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır.(0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen .
3 yıl önce
Hristisyan yapimi ise oynamam Ben bu Seytan zulümunu
Yanıtla
Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır.(0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen .
3 yıl önce
İslami usüllere uygunluğu çok önemli arkadaşlar
Yanıtla
Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır.(0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen .
gamehunter
3 yıl önce
Disket oyunuyken oynamıştım Remake'inden daha güzeldi
Yanıtla
Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır.(0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen .
3 yıl önce
Müslüman yapımı değil mi? Yoksa günaha girmek istemiyorum
Yanıtla
-8
Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır.(0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen .
diğer yanıtları göster
3 yıl önce
bu arkadaş herhalde mizaj yapmaya çalışmış ama başaramamış mizaj değil de harbi diyorsan günah değildir kardeşim ne günahı oyun bu al oyuna.
-1
3 yıl önce
ayrım yok mu? kötü bir müslüman gıybet yapan içki içen bir müslüman sadece sözde müslüman olduğu için Allah onu affediyor neden çünkü Allah'ı peygamberi seviyormuş o zaman neden içtin neyse ama bir ateist veya Müslümanlık dışında başka bir dine mensup olan bir kişi iyi biri olmasına rağmen yardım vs. sadece Müslüman olmadığı için illa az çok cehennemde yanmak zorunda bu mu eşitlik adalet sadece soruyorum hangi dini tutup tutmaman umrumda değil ama sadece soruyorum bu mu eşitlik
3 yıl önce
Ne alaka? Müslüman olmayanların yaptıkları şeyleri müslümanların kullanması günah veya harammı? Müslümanlıkta ayrım yok, müslümanlıkta ırkçılık, din, cinsiyet vs. ayrımı yapmak yok. O zaman o bilgisayarı, telefonu, televizyonu kullanma çünkü onları müslümanlar yapmadı. Lütfen Kur'an-ı Kerim'i açıp okuyun ondan sonra günah ve haramı söyleyin