Samsung, Android 15 Tabanlı One UI 7'yi Bir Kez Daha Erteledi

11
5
5
2
0
Samsung, Android 15 tabanlı yeni arayüzü One UI 7'yi bir kez daha erteledi. Peki Samsung cephesinde tam olarak neler yaşanıyor? One UI 7, neden bir türlü yayımlanamadı?

Bundan bir ay kadar önce sizlerle paylaştığımız bir haberimizde, Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un Android 15 tabanlı arayüzü One UI 7'yi ertelediğinden bahsetmiştik. Edinilen bilgilere göre şirket, Android 14 tabanlı One UI 6.1.1 için de çalıştığı için One UI 7'yi ertelemişti.

Şimdiyse konuyla ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı. Samsung'a yakın kaynaklardan gelen yeni bir açıklamaya göre One UI 7, bir kez daha ertelendi. Böylelikle ilk aşamada temmuz ayında yayımlanacağı söylenen arayüz, önce ağustos ayına şimdi de en erken eylül ayı içine ertelenmiş durumda. 

Samsung cephesinde neler yaşandığı belli değil

One UI 7 ertelendi

Açık konuşmak gerekirse yaşananlar, Samsung cephesinde çok da beklediğimiz bir şey değil. Neticede şirket, aynı anda birden çok arayüz üzerinde ilk kez çalışmıyor ancak bu kez, ciddi bir gecikme yaşanmış durumda. Bir hatırlatma yapmak gerekirse Samsung, Android 14 tabanlı One UI 6'yı Ekim 2023'te kullanıma sunmuştu. One UI 7 ise henüz test aşamasına bile gelemedi.

Tabii tüm bunların birer iddiadan ibaret olduğu gerçeğini de unutmamak gerek. Samsung'un konuyla ilgili resmî bir açıklaması bulunmuyor. Olası bir açıklama yapılması hâlinde sizleri yeniden bilgilendireceğiz.

One UI 7'nin ortaya çıkan özellikleri

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2024/08/22/samsung-one-ui-7-android-15-update-delay/
11
5
5
2
0
Emoji İle Tepki Ver
11
5
5
2
0