Samsung Galaxy S25+ İptal mi Edildi? Güvenilir Bir Kaynaktan İlk Açıklama Geldi

4
1
1
1
0
Bu hafta çıkan şok edici bir iddia, Samsung'un S25 serisinde "Plus" modeli iptal ettiğini öne sürmüştü. Güvenilir bir kaynak, bu iddiayı yalanladı.

Geçtiğimiz gün Android Headlines tarafından Samsung Galaxy S25 serisiyle ilgili şok edici bir iddia ortaya atılmıştı. IMEI veri tabanına dayandırılan iddiada, önümüzdeki yılın başlarında tanıtılacak seriden Galaxy S25+ modelinin çıkarılacağı öne sürülmüştü.

Kısa sürede yayılan bu iddianın gerçek olup olmadığı merak edilirken bugün güvenilir bir kaynaktan açıklama geldi. SamMobile, hem kendi kaynakları hem de birden fazla başka kaynağın bilgisine dayandırdığı haberinde böyle bir durumun olmadığını duyurdu.

Endişeye mahal yok endişeye: Galaxy S25 serisi, yine 3 model olarak gelecek

Bu haber, Galaxy S25+’ın iptal olmadığını, Samsung’un hâlâ cihazı geliştirmeye devam ettiğini ortaya koydu. SamMobile, sırf yeteri kadar bilgi olmamamasının o cihazın iptal edildiği anlamına gelmediğini ifade ederek iddiayı yalanlamış.

Samsung, uzun süredir Galaxy S25 ailesini geliştiriyordu. Bu nesilde de önceki yıllarda olduğu gibi üç model göreceğiz. Bunlar; standart, Plus ve Ultra olacak. Şu anki kod adları “F1”, “F2” ve “F3”. Model numaraları ise “SM-S931”, “SM-S936” ve “SM-S938”.

2025 başı gelmesi beklenen Galaxy S25 serisinin tanıtılmasına daha aylar olmasından dolayı haklarında küçük şeyler dışında maalesef pek bir şey bilmiyoruz. Birkaç gün önce Ultra modelin oval köşelere sahip olacağını görmüştük. Daha önce çıkan bir sızıntı ise kamera tarafında iyileştirmeler yaşanacağını gözler önüne sermişti.

4
1
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
4
1
1
1
0