Samsung, Tuğla Gibi Tasarımdan Vazgeçiyor: Galaxy S25 Ultra, Oval Köşelere Sahip Olacak!

12
4
2
1
0
Bu yıl pek çok ürününün tasarımını değiştirme yoluna giden Samsung, Galaxy S25 Ultra tasarımını da elden geçiriyor.

Samsung Galaxy Unpacked etkinliği ile birlikte katlanabilir telefonlar son dönemde manşetleri süslüyor olsa da Güney Koreli teknoloji devi S serisi amiral gemileri üzerinde de çalışmaya devam ediyor. Yeni iddialara göre Samsung Galaxy S25 Ultra, daha ince ve oval köşeli olacak. 

Sık sık yeni cihazlar hakkında bilgileri daha cihazlar tanıtılmadan paylaşan Ice Universe, Çin'in sosyal medya sitesi Weibo'da yaptığı paylaşımda Galaxy S25 Ultra tasarımı hakkında açıklamalarda bulundu. Ice Universe'in iddialarına göre Galaxy S25 Ultra, 8,4 mm'lik kalınlığı ile bir önceki nesilden 0,2 mm daha ince olacak. 

Kameradan taviz vermeyecek

galaxy s25

Her ne kadar Samsung yeni nesilde çok daha ince bir model sunacak olsa da bunun için kamera becerilerinden taviz vermeyecek. Kamera özellikleri tam olarak açıklanmamış olsa da yeni amiral gemisi modelin 200 MP ana kamera, 50 MP geniş açı kamerası, 50 MP 3x telefoto kamera ile geleceği iddia ediliyor. 

Ice Universe'in X'te yaptığı paylaşımlarda ise artık telefonun "avuçta iz bırakmayacağı" ifade edildi. Bu da Galaxy S25 Ultra serisinde firmanın keskin köşeler yerine daha oval köşelere sahip bir tasarımı tercih edeceği yönünde yorumlanıyor. 

Öte yandan bu sızıntıların hepsi şu an için iddia aşamasında bulunuyor. Yeni Galaxy S25 serisini görmek için ise bir süre daha beklemek gerekiyor. 

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2024/06/28/galaxy-s25-ultra-design-leaks-suggest-slimmer-profile-and-rounded-corners/
12
4
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
12
4
2
1
0