Samsung Galaxy Z Fold6 ve Z Flip6'nın Duyurulacağı Galaxy Unpacked Etkinliğin Tarihi ve Saati Resmen Açıklandı

5
1
1
0
0
Samsung 'un temmuz Galaxy Unpacked etkinliğinin ne zaman gerçekleştirileceği resmen açıklandı. Tüm sızıntılar doğru çıktı. Peki etkinlikte neler göreceğiz?

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, her yıl olduğu gibi bu yıl da yaz aylarında bir Galaxy Unpacked etkinliği gerçekleştirecek Yepyeni ürünlerin duyurulacağı bu etkinliğin temmuz ayında düzenleneceği konuşuluyordu. 

Şimdiyse beklenen açıklama geldi. Şirket, sıradaki Galaxy Unpacked'in tarihini açıkladı. Katlanabilir telefonların ana odak olacağı etkinliğin, beklendiği gibi 10 Temmuz'da düzenleneceği duyuruldu.

Galaxy Unpacked 10 Temmuz Çarşamba saat 16.00'da gerçekleştirilecek

Samsung'un resmî internet sitesi üzerinden yapılan paylaşıma göre Galaxy Unpacked etkinliği, 10 Temmuz 2024 Çarşamba günü TSİ 16.00'da gerçekleştirilecek. Etkinlik, canlı olarak Samsung'un internet sitesi üzerinden ve YouTube'dan yayımlanacak. Biz de etkinlikte yapılan duyuruları o gün sizlerle paylaşacağız.

Etkinlikte neler tanıtılacak?

Etkinlikte Samsung'un birçok ürün tanıtmasını bekliyoruz. Ancak ana odak, yeni katlanabilir telefonlar Galaxy Z Fold6 ve Z Flip6 olacaktır. Ayrıca birkaç ay önce duyurulan akıllı yüzük Galaxy Ring'in de yer alma ihtimali çok yüksek. Etkinlikte beklediğimiz ürünler şu şekilde:

  • Galaxy Z Fold6
  • Galaxy Z Flip6
  • Galaxy Ring
  • Galaxy Watch 7 Serisi ve Watch Ultra
  • Galaxy Buds 3 ve Buds 3 Pro

Etkinlikte tanıtılacak ürünler hakkında şu ana kadar çıkan bilgiler için:

5
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
5
1
1
0
0