Samsung Galaxy Z Flip6 ile Z Fold6'nın En Net Görüntüleri Paylaşıldı

4
2
0
0
0
Samsung Galaxy Z Flip6 ile Galaxy Z Fold6'nın yeni görüntüleri paylaşıldı. Böylelikle telefonların tasarımları netleşmiş oldu. Yeni modeller, geçen yıl duyurulan modellerle hemen hemen aynı olacak.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, 10 Temmuz'da gerçekleştireceği Galaxy Unpacked etkinliğinde Galaxy Z Fold6 ile Galaxy Z Flip6'yı duyuracak. Ancak bu duyuru, artık sadece cihazların netleşmesini sağlayacak. Çünkü telefonlar, büyük oranda ortaya çıkmış durumdalar.

Bu bağlamda; Samsung Galaxy Z Fold6 ile Galaxy Z Flip6'yı tüm detaylarıyla ortaya koyan yeni görüntüler paylaşıldı. Bu görüntüler, telefonların renk seçeneklerini de gözler önüne serdi. Buna göre; her iki modelde de en az 2 renk seçeneği göreceğiz. Ayrıca katlanabilir ekranlı yeni telefonlar, önceki nesilleriyle genel olarak aynı olacaklar.

Samsung Galaxy Z Fold6 böyle görünecek:

Samsung Galaxy Z Fold6

Samsung Galaxy Z Fold6, önceki nesil modele göre daha ince çerçevelerle donatılacak. Ayrıca bu akıllı telefon, kamera kurulumu açısından daha dikkat çekici olacak. Çünkü Samsung, Galaxy Z Fold6'da siyah renkli kamera çerçeveleri kullanacak. Telefon, bunların dışında Galaxy Z Fold5 ile genel olarak aynı olacak.

Samsung Galaxy Z Flip6 ise böyle görünecek:

Samsung Galaxy Z Flip6

Samsung Galaxy Z Flip6 cephesinde ise neredeyse hiçbir farklılık olmayacak. Ancak Samsung, bu kez kamera çerçevesi ile kasa rengini aynı yapacak. Geçtiğimiz yıl tanıştığımız Galaxy Z Flip5, siyah renkli kamera çerçevesine sahipti. Bu yıl, kasa rengi ile aynı renkli olan çerçeve ile karşılaşacağız.

Samsung'un katlanabilir ekranlı yeni akıllı telefonlarıyla ilgili aktarabileceklerimiz şimdilik bu kadar. 10 Temmuz Çarşamba günü gerçekleştirilecek lansman, ortaya çıkan tüm bilgilerin netleşmesini sağlayacak.

Kaynak : https://www.theverge.com/2024/6/28/24188017/samsung-galaxy-z-flip-fold-6-leak-renders-colors-unpacked
4
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
4
2
0
0
0