Samsung Galaxy Z Fold6 ve Galaxy Z Flip6, Her İki Ekranında da "Canlı Çeviri" Özelliği Sunacak

5
2
1
0
0
Samsung Galaxy Z Fold6 ile Galaxy Z Flip6'nın yapay zekâ özellikleriyle ilgili yeni bir bilgi paylaşıldı. Yapılan açıklamaya göre her iki telefon da Canlı Çeviri özelliğini her iki ekranda da sunacak.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un Galaxy Z Fold6 ile Galaxy Z Flip6'yı tanıtacağı Galaxy Unpacked etkinliğine sayılı günler kaldı. Şirket, 10 Temmuz'da düzenleyeceği etkinlikte, katlanabilir ekranlı telefonlarını resmen tanıtacak. Ancak tanıtıma günler kalmış olmasına rağmen yeni telefonlarla ilgili haber akışı hâlâ kesilmedi.

Akıllı telefon dünyasının bilindik sızıntı kaynaklarından Evan Blass, Galaxy Z Fold6 ve Galaxy Z Flip6 ile ilgili önemli bir paylaşım yaptı. Yapılan bu paylaşım, telefonların yapay zekâ özellikleriyle ilgili önemli bir husus içeriyordu. Tüketiciler, Samsung'un planlarından memnun olacaklar gibi görünüyor.

Samsung Galaxy Z Fold6 ve Galaxy Z Flip6, her iki ekranda da "Canlı Çeviri" özelliği sunacak

Samsung Galaxy Z Flip6

Evan Blass tarafından yapılan açıklamaya göre hem Galaxy Z Fold6 hem de Galaxy Z Flip6, çift ekran "Canlı Çeviri" özelliğini destekleyecek. Kullanıcı, bu destek sayesinde telefonunun yapay zekâ destekli özelliğinden faydalanmak için ana ekranı açmak zorunda kalmayacak.

Açık konuşmak gerekirse bugüne kadar yaşanan sızıntılar ile Samsung Galaxy Z Fold6 ve Galaxy Z Flip6, tamamen ifşa oldu. Ancak bugüne dek ortaya çıkan bilgilerin hiçbirinin kesinleşmediğini özellikle belirtelim. 10 Temmuz'da gerçekleştirilecek Galaxy Unpacked, ortaya çıkan tüm bilgilerin doğrulanmasını sağlayacak.

Kaynak : https://www.engadget.com/samsung-galaxy-z-flip-6-and-z-fold-6-product-pages-have-been-leaked-015420863.html?src=rss
5
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
5
2
1
0
0