Kurbanlarını Özellikle Kokusunu Güzel Bulduğu Kadınlardan Seçen Türk Seri Katil Hamdi Ayri’nin Tüylerinizi Ürpertecek Hikâyesi

3
1
1
0
0
İzmir’de zincirleme şekilde cinayetler işleyen Türk seri katil Hamdi Ayri’nin bunu yapmasının ardındaki motivasyonu ve sonrasında başına neler geldiğini göreceğiz.

Kurbanlarını, kokusunu güzel bulduğu kadınlar arasından çeken Hamdi Ayri’nin bunu yapmasındaki sebep, cinayetlerinden birkaç sene önce yaşadığı bir olaya dayanıyordu.

Hamdi Ayri’nin kim olduğuna, cinayetlerine, motivasyonuna ve sonrasında neler yaşandığına daha yakından bakalım.

1983’te Mardin’de doğan Hamdi Ayri, nispeten olaysız ve ekonomik zorlukları olmayan bir hayat yaşıyordu.

türk seri katil

Hamdi, garsonluk gibi geçici işlerde çalışıyordu. 23 yaşında İzmir Çeşme’de garsonluk yaparken bir kadınla tanışmıştı ve 2 yıl boyunca ilişkileri devam etmişti. 2 yılın sonunda kadın, ondan ayrılmıştı. 

Hamdi’nin söylediğine göre biriktirdiği paraların hepsini hem ilişki boyunca hem sonrasında kadına veriyordu. Bir süre sonra psikolojisi bozulmuştu ve kadınlardan nefret etmeye başlamıştı.

25 Nisan 2010’da ilk cinayetini işledi.

seri katil

Evine doğru yürüyen, 27 yaşındaki banka çalışanı bir kadını takip eden Hamdi, tek kurşunla kadını kafasından vurdu ve değerli eşyalarını çaldı. İkinci kurbanı da bir üniversite öğrencisiydi. Onu da başından vurarak eşyalarını almıştı. Her iki cinayet de birbirine çok yakın yerlerdeydi, İzmir halkı şehirde bir seri katil olmasıyla paniğe kapılmıştı.

Üçüncü cinayetin hedefi ise 30 yaşındaki transeksüel bir kadın oldu. Yine başından vurulmuştu ve özel eşyaları çalınmıştı. İzmir’de 3 günde 3 cinayet işlenmişti.

Polisler ciddi bir araştırma peşindeydi.

Polis, bir taktik uygulamıştı, Hamdi’nin robot resmine benzemeyen bir resmi şehrin her yerine yaymışlardı ki katil aranmadığını düşünerek rahatça hareket etsin. Bu sırada kurbanların telefonlarını ve güvenlik kameralarını takip eden polisler, Hamdi’nin kimliğini tespit edebilmişti.

Bodrum’da kaldığı otelde yakalanan Hamdi’nin çantasında binlerce euro, pasaport, silah, kendisinden bahsedilen gazete küpürleri ve kurbanlarından çaldığı değerli eşyalar vardı.

Hamdi, soğukkanlı bir şekilde suçlarını itiraf etti.

cinayet

Güzel kokan kadınların peşine düştüğünü, yakalanmasaydı daha fazla cinayet işleyeceğini, Bodrum’a gelme sebebinin de eski sevgilisini bulup öldürmek olduğunu söyledi. Mahkemeden sonra, 3 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası aldı.

İşte Hamdi Ayri, kadınlara olan nefretiyle 3 gün boyunca zincirleme şekilde 3 cinayet işlemişti ve neyse ki eski sevgilisi ile yeni kurbanlarını bulamadan hızlı bir şekilde hapse tıkılmıştı…

Gerçek suç dosyaları ilginizi çekiyorsa aşağıdaki içeriklerimize göz atabilirsiniz:

3
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
1
1
0
0