Snapdragon 888'li Mi 11, Kirin 9000'li Mate 40'a Performans Açısından Kaybetti

48
11
8
4
1
Xiaomi'nin dün duyurduğu yeni amiral gemisi Mi 11, 3DMark OpenGL ES 3.1 testine girdi. Yapılan testler, Snapdragon 888 işlemcinin, Kirin 9000 kadar güçlü olmadığını ortaya koydu. Xiaomi Mi 11, rakipleri Mate 40 ve Mate 40 Pro'ya yenildi.

Çinli teknoloji devi Huawei'nin geçtiğimiz ekim ayında piyasaya sürdüğü Mate 40 serisi telefonları, Kirin 9000 olarak isimlendirilen bir işlemciden güç almıştı. 5nm üretim mimarisine sahip olan bu işlemcinin sunduğu performans, Huawei'nin açıklamalarına göre Snapdragon 865+'tan yüzde 25 oranında fazlaydı. Hal böyle olunca da bu işlemcinin, 2021 yılındaki amiral gemisi telefonlara hayat verecek Snapdragon 888 karşısındaki performansı merak konusu olmuştu. Dün duyurulan Xiaomi Mi 11, bu merakın giderilmesini sağladı.

Qualcomm, Snapdragon 888'i aralık ayının ilk günlerinde duyurdu. Tıpkı Kirin 9000'deki gibi bu işlemcide de 5 nm üretim mimarisi tercih edildi. Yapılan performans testleri de bu işlemcinin fazlasıyla güçlü olduğunu gözler önüne serdi. Ancak 3DMark OpenGL ES 3.1 ile yapılan son test, Snapdragon 888'in yeterince güçlü olmayabileceğini ortaya koydu. Zira Xiaomi Mi, yapılan testlerde Mate 40 ve Mate 40 Pro'ya yetişemedi.

Xiaomi Mi 11, 3DMark testinde 8.546 puan aldı

Xiaomi Mi 11

Xiaomi'nin en yeni amiral gemisi telefonu Mi 11, 3DMark OpenGL ES 3.1 testlerinde 8.546 puan aldı. Aslıda bu puan hiç de küçümsenecek durumda değildi çünkü Xiaomi Mi 11'in aldığı puan, en yakın rakibi olan Samsung Galaxy Z Fold 2'nin yaklaşık bin puan üzerindeydi. Ancak Huawei Mate 40 ile Mate 40 Pro'nun aynı testlerde aldığı puanlar, Xiaomi Mi 11'in biraz daha üzerindeydi.

Huawei Mate 40, daha öncelerde girdiği testte 8.771 puan almıştı. Kirin 9000'le çalışan diğer model olan Mate 40 Pro ise 9.065 ile etkileyici bir puanın sahibi olmuştu. Haliyle Xiaomi ve dolayısıyla da Snapdragon 888 işlemci, Kirin 9000 karşısında bekleneni verememiş oldu. Şimdi gözler, önümüzdeki aylarda piyasaya sürülmesi muhtemel olan Mi 11 Pro'nun gireceği testte. Bakalım Kirin 9000'li Mate 40 Pro, esas rakibi olan Mi 11 Pro karşısında ne yapacak.

Kaynak : https://www.huaweicentral.com/huawei-kirin-9000-gpu-beats-qualcomm-snapdragon-888/
48
11
8
4
1
Emoji İle Tepki Ver
48
11
8
4
1
Yorumlar(10)
Yorumunuz minimum 30 karakter olmalıdır.(0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen .
Popüler Yorumlar
Tüm Yorumlar
1 yıl önce
“Entarisi Ala Benziyor
Şeftalisi Bala Benziyor
Benim Yarim Bana Benziyor”

Giremedim nazlı yârin bağına

“yakacaksın sobayı
ısıtacan odayı
saat beşe gelince de
göreceksin pompayı

arabada 5, evde 15,
hoşuma da giderse, bedave!

oy kalçalar kalçalar
domatestir salçalar
ayten kafayı çekince
herkezden iyi çalkalar”

“Kırmızı Kurdele kör olasın Emine
İndim derelere bilmem nerelerine
Kaytan bıyıklarımı sürsem nerelerine

Yavrum ben sana ipek mendil alayım
İndim derelere bilmem nerelerine
Kaytan bıyıklarımı sürsem nerelerine”

“Bayıra karsı yatır beni
Tırmala beni kaşı beni
Hop şıkıdım kendimi
Çıplak çıkarım bayrama”

Anan babanla yatınca
Kızancıklar uyuyunca
Aç kapını al koynuna
Doya doya sevişelim”

Ben bugün yarin bağına girdim
Ay benim canım bir hoşum bugün

Tomurcuk güllere de ellerimi sürdüm
Baygınım canım kokladım bugün

.....
Yanıtla
Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır.(0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen .
1 yıl önce
nerden nereye şimdi her şey yasak . yasakları kaldıracağız diye gelip yasak koymak
Yanıtla
Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır.(0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen .
1 yıl önce
Ne ağladınız be heterofobikler
Yanıtla
-1
Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır.(0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen .
1 yıl önce
minik serçeniz asıl linci bu şarkıdan değil de babasının fetöcü yetiştiren yamanlar kolejinin kurucusu ve müdürü olduğu gerçeği bilinseydi yerdi.
Kendisi bu zamana kadar fetö karşıtı tek bir cümle kullanmadığı gibi bir de fetö gibi yurt dışında olan çakma bi hocanın da takipçisi olmuştu.

15 Temmuz darbesinden sadece 4 buçuk ay önce, Sezen Aksu’nun annesi öldüğünde, Gülen ABD’den bir taziye mesajı yayımlamıştı. Sami Yıldırım için ‘aziz dost’, Sezen Aksu için ‘güzide sanatçımız’ diyor, ailenin acısını paylaşıyordu.

Bu yazdıklarımdan dolayı ığraşıp bana dava açmayı düşünen fetöcülere benle uğraşmalarını değil, bu haberlerin asıl kaynakları ile uğraşmalarını öneririm, zira bir çok haber sitesi, ekşi sözlük, face ve tweeter gruplarında olan bir çoğu köşe yazılarında bile olan kaynakları belli şeyleri burada paylaşmaktan başka bir şey yapmadım, o yüzden davanızı benim yerine asıl kaynaklarla yapınız.

Ha bu yazılanı bu site yayınlayabilecek mi onu da takip edip göreceğim ki kimin ne olduğu belli olsun. Sağda solda onu da yazarız insanların haberi olur.
Yanıtla
-1
Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır.(0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen .
1 yıl önce
"Liseli var ya, ah o liseli
kısacık etekli, dar elbiseli..."
var bir de. Felaket
Yanıtla
-1
Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır.(0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen .
2 yıl önce
erkekler ağlamaz, bombabomba.com zamanında linç yiyenlerden tabi şimdiki kadar duyar kasılmadığı için zamanında yediği linç şuan gıdıklama kalır
Yanıtla
-3
Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır.(0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen .
2 yıl önce
bunlara Ankara oyun havalarındaki seni gidi topalıda ekleyebiliriz. birde üzerine topal yürüyüşü yaparlardı bu çalarken
Yanıtla
-1
Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır.(0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen .
2 yıl önce
Komik dimi? aynı şey LGBT+ için de aynı. Geçmişizde bir çok dönme sanatçı var bu zamana kadar onlarla birlikte olanlar şimdi onların diğer versiyonlarına karşılar :D

Kimsede demiyor ki hükümetin ve politikacıların görevi insanların ne içtiği, yaptığı veya yatakda ne yaptıklarımı yoksa ülkenin sınırı, parası, ekonomisi, hukuğu, teknolojisi ve bilimimi.

ülke ülke değil sanki bir tiyatro senaryosu.
Yanıtla
-1
Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır.(0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen .
diğer yanıtları göster
2 yıl önce
Eğer siz de alttaki trol gibi düşünüyorsanız aklınıza Cüneyt Özdemir'in ünlü sözünü getirin.

"Sizene, Sanane, Banane" bu 3 kelime her şeyi açıklıyor.
-1
2 yıl önce
anlaşılan troller artık başörtü veya dini kullanarak insanları gruplaştıramadığını farkettiği için şimdide LGBT diye bilgisiz cahil sağ kesmi elinde tutmak istiyor. Bunun başka hiç bir açıklaması olamaz. Bir insanın yatakta ne yaptığına 3. taraf ne zaman kendinde söz hakkı bulmaya başladı?

Boş işlere kafanızı takacağınıza bir iş/hobi bulun.
-1
2 yıl önce
lgbt ve ulusal güvenlik? :D :D :D şakamısınız ya size ünlü bir kasiyerin sözünü hatırlatmak isterim "yallah arabistana"
-1
2 yıl önce
güvenlik sorunumu? :ASD:ASD yatakda geçen bir şey ulusal güvenlik problemi yaratıyor ama sınırlarımızdan elini kolunu sallayarak girenler yaratmıyor... ilginç kafa yapısı.

Birilerinin özel hayatına karışanlar tipik hayatında mutsuz olan, başka işi yokmuş gibi başkasının hayatına maydonoz olmaya çalışan insanlardan başka bir şey değildir NOKTA
-1
2 yıl önce
LGBT gibi sapkınlıklar ulusal güvenlik problemidir. Bunu o kafana yaz.
2 yıl önce
Gökkuşağı moda değildi o zaman çünkü. şimdi hepsi özentilikten, duyar kasmaktan başka işleri olmadığı için arttı.
Yanıtla
-3
Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır.(0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen .
2 yıl önce
yoo, eskiden de bu tarz ünlüler vardı, sadece duyar kasıp kaos oluşturmuyorlar, düzgün bir şekilde işleri neyse onu yapıyorlardı
-1
2 yıl önce
Günümüz Rapleri herkese her şeye laf geçiriyor hiç bir şey olmazdı merak etmeyin.
Yanıtla
Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır.(0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen .
diğer yanıtları göster
2 yıl önce
Aşağıda arkadaşın yazdıkları ayakkabı markası değil mi?
2 yıl önce
Herkese herşeye laf geçirmeli rapler en fazla 300-500K dinleniyor artık asıl dinlenler balenciaga, gucci, prada.
-3