Teknoloji Devi Sony'nin, Sadece Teknoloji Değil Reklam Alanında da Adından Söz Ettirdiği En Başarılı Reklamları

1
1
0
0
0
Teknoloji markalarının reklamları da tıpkı kendileri gibi yenilikçi ve dikkat çekici oluyor. Bu içerikte, teknoloji devi Sony’nin en beğenilen reklamlarını derliyoruz.

Sony gibi teknoloji devleri, yenilikçi ve üstün teknolojiye sahip ürünleriyle beğenileri üzerine toplarken, reklam konusunda da pek geri kalmıyorlar.

O hâlde hazırsanız reklam arası başlasın! Çünkü birazdan Sony’nin beğenileri üstüne toplayan reklamlarını inceleyeceğiz.

PlayStation tarihine dokunaklı bir yolculuk yapan bu reklamsa, markanın köklü mirasını ve oyuncularla kurduğu güçlü bağı nostaljik bir şekilde göstermeyi başarıyor.

"Double Life" isimli bu reklamsa oyuncuları gerçek bir kahraman olarak yücelterek video oyunlarının toplumsal algısını kökten değiştirmeyi amaçlayan cesur bir reklam.

"Double Life" (Çifte Hayat) isimli bu reklam, PlayStation'ın tanıtımı için hazırlanan ve büyük yankı uyandıran bir kampanya olarak karşımıza çıkıyor.

Reklamda, gündüz sıradan bir yaşam süren bir bireyin, geceleri video oyunları aracılığıyla bambaşka dünyalara adım atarak sayısız macera yaşadığı vurgulanıyor ve bu sayede oyun oynayan kişilerin sadece çocuklar değil, yetişkinler olduğu gösterilerek, oyuncuların farklı hayatlar yaşayabileceği etkileyici bir biçimde anlatılmaya çalışılıyor.

Sony'nin ustalıkla oluşturduğu bir diğer izlemesi keyifli reklam filmi:

Algılarımızla oynayan bu reklam ise, Sony'nin reklam tarihindeki en iyi reklamlar arasında yerini almış durumda.

PSP reklam

İşte müthiş bir gerilla pazarlama çalışması! PSP şeklinde tasarlanan tenis kortu istenilen mesajı çok net bir biçimde anlatıyor.

psp reklamı

Sizin en beğendiğiniz hangisi oldu? Yorumlarda belirtmeyi unutmayın!

Reklamlarla ilgili ilginizi çekebilecek diğer içeriklerimiz:

1
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
1
0
0
0