Warhammer 40000: Space Marine 2'nin Açık Betası İptal Edildi: İşte Nedeni

1
1
0
0
0
Uzun süredir beklenen oyunlardan Warhammer 40000: Space Marine 2' açık beta süreci iptal edildi.

Saber Interactive, Warhammer 40000: Space Marine 2 için açık beta sürecinin iptal edildiğini açıkladı. Oyunun açık betasına sayılı günler kala yapılan bu açıklama oyunseverleri şimdilik üzmüş olsa da oyuna daha erken kavuşmalarını sağlayacak sürecin bir parçası. 

Firmadan yapılan açıklamada, "bu aşamada açık beta sürecine başlamanın geliştirici ekibin oyunun tam sürüm olarak çıkışına odaklanmasına engel olacağı" gerekçesiyle iptal edildiği belirtildi. Oyuncuların hayal kırıklığına uğradığını anladıklarını belirten firma, oyuncuların gönlünü almak için ise beta katılımına başvuran oyunculara özel bir silah kaplaması verileceğini ifade etti. 

Oyun neredeyse hazır

space marine 2

Oyunun Steam sayfasında paylaşılan gönderiyle birlikte oyunun neredeyse hazır olduğu belirtilirken, şu anda optimizasyona odaklandıklarını, oyunun son düzenlemelerini yaptıklarını ve kalan sorunları düzelttiklerini açıkladı. 

Orijinal oyundaki ana karakterimiz olan Ultramarine Space Marine Teğmeni Titus ile yeni maceralara atılacağımız oyun aslında geçen kış satışa çıkacaktı ancak uygulamadaki ve partnerliklerdeki sorunlardan kaynaklı olarak oyunun gelişi ertelenmişti. Geçtiğimiz ay ise oyunun görseller kitabı sızdırılmıştı. 

Warhammer 40000: Space Marine 2, bir daha ertelenmezse Eylül 2024'te satışta olacak. 

Kaynak : https://www.eurogamer.net/warhammer-40000-space-marine-2-cancels-public-beta-to-prepare-for-the-full-launch
1
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
1
0
0
0