Epic Games, Yanlışlıkla Ücretsiz Dağıttığı Suicide Squad: Kill the Justice League'i Kütüphanelerden Kaldırmaya Başladı

28
7
4
1
0
Şubat ayında piyasaya sürülecek Suicide Squad: Kill the Justice League'in Türkiye'de Epic Games Store üzerinden bedavaya alınabildiği ortaya çıkmıştı. Epic Games, oyunu ücretsiz şekilde alanların kütüphanelerinden kaldırmaya başladı.

Batman: Arkham serisi yaratıcıları Rocksteady Studios tarafından geliştirilen Warner Bros. Games imzalı Suicide Squad: Kill the Justice League, 2024 yılında piyasaya sürülecek. Heyecanla beklenen oyun, DC çizgi romanlarından tanıdığımız Suicide Squad'ı konu edinecekti.

Dün, yakın zamanda ön siparişe açılan oyunla ilgili ilginç bir gelişme yaşanmıştı. Sosyal medyadan birçok kullanıcı, oyunun Epic Games Store’dan ücretsiz alınabildiğini aktarmıştık.

Oyunun hem standart hem de Deluxe sürümü Epic’ten bedavaya alınabiliyordu

Suicide Squad Kill the Justice League’in buradan ulaşabileceğiniz Epic Games Store sayfasını kontrol ettiğimizde gerçekten de ücretsiz olduğunu görüyorduk. Üstelik bu durum yalnızca standart sürümde değil, Deluxe sürümde de karşımıza çıkıyordu. Ancak bir süre sonra oyunu kütüphanemize ekleyemiyorduk ve hatta oyun sayfasına gittiğimizde bu içeriğe ülkemizden erişim olmadığını görüyorduk.

2 Şubat 2024’te PC, Xbox Series X/S ve PS5'e çıkacak oyunun ABD fiyatı 70 dolardı. Oyun, Steam Türkiye’de ise erişime kapalı. Yani ülkemizdeki fiyatıyla ilgili şimdilik bir şey söyleyemiyoruz  Epic Games’ten de konuya ilişkin henüz bir açıklama gelmedi. Oyunseverler ise oyunun kütüphanelerden kaldırıldığını söylüyor. Biz de test ettiğimizde oyunun kütüphanede olmadığını gördük. 

28
7
4
1
0
Emoji İle Tepki Ver
28
7
4
1
0