Telltale Games Tanıtım Videosu ile Müjdeyi Verdi: The Wolf Among Us 2 Geliyor

27
1
0
0
0
LCG Entertainment, Telltale Games'i satın almasının ardından stüdyonun sevilen serilerini geri getireceğini açıklamıştı. Telltale, The Wolf Among Us 2'nin yeniden geliştirme aşamasında olduğunu doğruladı ve kısa bir tanıtım videosu yayınladı.

Telltale Games, The Game Awards etkinliğinde The Wolf Among Us 2'nin yeniden geliştirme aşamasında olduğunu açıklayarak kısa bir tanıtım paylaştı. Böylece The Wolf Among Us 2, LCG'nin 2018 yılında trajedik bir şekilde kapanan Telltale'i satın almasının ardından duyurulan ilk oyun oldu.

Telltale, stüdyonun eski çalışanları tarafından kurulan AdHoc Studio ile ortaklık kurdu ve ikili, ödüllü The Wolf Among Us'ın 2. sezonu üzerinde çalışmaya devam ederek, etkileşimli hikayelere odaklanan yeni bölümler geliştirmek üzere birlikte çalışacak. Adhoc Studios bünyesinde, Telltale'in geliştirdiği ilk oyun üzerinde çalışan yönetmenler Nick Herman ve Dennis Lenart, yazar Pierre Shorette, besteci Jared Emerson-Johnson ve ses aktörleri Adam Harrington ve Erin Yvette gibi önemli isimler yer alıyor.

the wolf among us 2 telltale

The Wolf Among Us: A Telltale Games Series, 5 bölümden oluşan ilk sezonuyla Ekim 2013'te piyasaya sürüldü. DC Comics'in Vertigo markası tarafından yayımlanan Fables adlı çizgi roman serisine dayanan oyun, bir cinayet soruşturmasının öyküsünü anlatıyordu. Oyunun 2. sezonu uzun yıllardır beklenmesine rağmen Telltale'in mali sorunlarla boğuşmasının ardından iptal edilmişti.

Ağustos ayında, Kaliforniya merkezli LCG Entertainment, şirketin oyun portföyünü canlandırmak ve popüler lisanslı markalarına dayanan yeni projeler geliştirmek amacıyla Telltale Games markasını, varlıklarını ve teknolojisini satın aldı. The Wolf Among Us 2, satın almanın ardından açıklanan ilk yeni oyun ve Warner Bros. Interactive Entertainment tarafından DC adına lisanslandı.

Oyun, konsollarda ve PC platformunda Epic Games Store'a özel olarak satışa sunulacak. İşte The Game Awards'ta gösterilen tanıtım videosu:

The Wolf Among Us 2

Kaynak : https://www.polygon.com/game-awards-tga/2019/12/12/21011644/the-wolf-among-us-2-telltale-windows-trailer-tga-2019
27
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
27
1
0
0
0