Baby Yoda'nın Kısa Filmi Geliyor: Yayın Tarihi de Belli Oldu

7
2
0
0
0
Disney+'ın İtalya hesabı, Twitter üzerinden yanlışlıkla yeni bir Star Wars yapımının geleceğini açıkladı. Kısa süre sonra silinen Tweet, The Mandalorian'dan tanıdığımız Baby Yoda olarak da bilinen Grogu'ya odaklanacak bir kısa filmin 12 Kasım'da geleceğini gösterdi.

2019’da yayınlanmaya başlayan Star Wars dizisi The Mandalorian, çıkışından kısa bir süre sonra büyük bir başarı yakalamayı başardı. Şu ana kadar iki sezonu çıkan yapım, Return of the Jedi filminin beş yıl sonrasında geçiyor ve Pedro Pascal’ın canlandırdığı Din Djarin isimli karakterin hikâyesini konu ediniyordu. Ayrıca yapımda ‘Baby Yoda’ olarak da bildiğimiz hayranların çok sevdiği ‘Grogu’ karakteri de bulunuyordu.

Disney+’ta yayınlanan sevilen yapımın üçüncü sezonuna ise oldukça az bir süre kaldı. Geçtiğimiz aylarda, 2023’ün şubat ayında yayınlanması beklenen yeni sezondan ilk tanıtım fragmanı gelmişti. Şimdi ise üçüncü sezonu bekleyen hayranları sevindirecek bir gelişme yaşandı.

Tüm Star Wars yapımlarına ek olarak Marvel dizi ve filmleri, National Geographic belgeselleri ve çok daha fazlasına ulaşmak için bu bağlantıya tıklaybilir ve Disney+’a abone olabilirsiniz

12 Kasım’da Grogu’ya odaklanan kısa film gelecek

Disney+’ın İtalya hesabı, Twitter üzerinden yanlışlıkla yaptığı bir paylaşımda yakın zamanda yeni bir yapımın bizlerle buluşabileceğini gösterdi. Paylaşıldıktan kısa bir süre sonra silinen gönderi, 12 Kasım tarihinde ‘Baby Yoda’ yani Grogu’ya odaklanacak bir kısa filmin geleceğini ortaya koydu. Yeni yapımın isminin ise Star Wars Zen – Grogu and Dust Bunnies olacağı görüldü. Başlıktaki ‘Star Wars Zen’ ibaresi de kısa filmin Disney+’ın Zenimation isimli serisiyle bir bağlantısı olabileceğini gösterdiğini de belirtmek gerek.

Grogu’ya odaklanacak yeni yapımla ilgili herhangi bir bilgi bulunmuyor. Yani Grogu and Dust Bunnies’in The Mandalorian’ın üçüncü sezonuna bağlanıp bağlanmayacağını bilmiyoruz. Ancak yakın zamanda Disney+’ın bunu resmen doğrulamasını ve kısa film hakkında detayları paylaşmasını bekleyebiliriz. Ayrıca 12 Kasım olarak verilen yayın tarihinin The Mandalorian’ın çıkışının üçüncü yıldönümü olduğunu da belirtmekte fayda var.

7
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
7
2
0
0
0