Ücretsiz Futbol Oyunu GOALS İçin Paylaşılan Fragman, Oyunculardan Tepki Topladı [Video]

9
3
2
1
0
Ücretsiz Futbol Oyunu GOALS İçin Paylaşılan Fragman, Oyunculardan Tepki Topladı [Video]
Bir süredir üzerinde çalışılan ücretsiz futbol oyunu GOALS için fragman yayımlandı. Yayımlanan fragman, oyun içinden görüntüler sunmuyor olsa da bazı tartışmaları beraberinde getirdi.

Bağımsız geliştirici GOALS AB'nin bir süredir üzerinde çalıştığı oynaması ücretsiz futbol oyunu GOALS için yeni bir fragman yayımlandı. Yayımlanan fragman, oyunla ilgili neredeyse hiçbir detay sunmadı ancak GOALS'ın yaklaşmakta olduğunun habercisi.

Tek ve çok oyunculu oyun modlarına sahip olacak GOALS, yapılan açıklamaya göre çapraz platform desteği de sunacak. Ayrıca bu oyunda e-spor desteği de sunulacak. Ancak oyunla ilgili tartışmalara yol açan ciddi bir sorun var. GOALS, futbolcu lisanslarına sahip olmayacak. Bazı oyuncular, bundan rahatsızlık duyduklarını dile getiriyorlar.

İşte GOALS için yayımlanan fragman

GOALS'ün neler sunacağı tam olarak belli değil. Ancak yapılan açıklamalar, oyuncuların kendi kulüplerini kuracaklarını ve rakipleriyle mücadelelere gireceklerini gösteriyor. Bu da alıştığımız FIFA ve PES deneyiminden daha farklı bir deneyim sunulacağı anlamına geliyor. Hâl böyle olunca futbolcu lisansı tartışmaları, oyunun amacına göre yersiz kalıyor. Tabii bazı oyunseverler, her şartta lisanslı oyuncular görmek istediklerini dile getiriyorlar.

Planlamaya göre 2025 yılında piyasaya sürülecek GOALS için aktarabileceklerimiz bu kadar. Şirket, oyunun sistem gereksinimlerine ilişkin bir açıklamada bulunmadı. Ancak tüm bu durumun, yıl sonuna doğru değişmesini bekliyoruz. Şirket, kademe kademe açıklama yapacaktır.

9
3
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
9
3
2
1
0