Valorant, PlayStation 5 ve Xbox Series X/S'e Geliyor: Şimdiden Beta Sürüm İçin Kaydolabilirsiniz

4
0
0
0
0
Riot Games, çok sevilen taktiksel nişancı oyunu Valorant'ı konsollara getireceğini duyurdu. Oyun, yakın bir gelecekte PlayStation 5 ve Xbox Series X/S için de erişilebilir olacak. Ancak kesinleşmiş bir tarih yok.

Riot Games'in 2020 yılında piyasaya sürdüğü taktiksel nişancı oyunu Valorant ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Riot Games, oyunu PlayStation 5 ve Xbox Series X/S'e de getireceğini açıkladı. Oyun, daha önce PC'ye özeldi.

Oyunseverlerin büyük ilgi gösterdikleri oyunlardan bir tanesi olan Valorant'ın konsol sürümü, şimdilik beta sürüm kapsamında erişilebilir olacak. Riot Games, kararlı sürüm için resmî bir çıkış tarihi açıklamadı.

Çapraz platform desteği, kısmen de olsa sunulacak

Valorant

Yapılan açıklamaya göre Valorant, çapraz platform desteğini kısmen sunacak. Oyuncular, daha önce PC'de oluşturdukları hesaplarına konsollardan da ulaşabilecekler. Ancak farklı platformlardaki oyuncuların bir araya gelmesi gibi bir durum olmayacak

Bu arada; dileyen oyuncular, Türkiye'den de Valorant'ın konsol sürümü için beta sürüm başvurusu yapabiliyorlar. Bunun için yapmanız gereken tek şey, buradaki bağlanıya mevcut Riot Games hesabınız ile giriş yapmak. Oyun erişilebilir olduğu zaman, konuyla ilgili bir e-posta alacaksınız.

Kaynak : https://beta.playvalorant.com/tr-tr/
4
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
4
0
0
0
0