Uygun Fiyata Etkileyici Özellikler Sunan vivo V50e Tanıtıldı: İşte Özellikleri

2
0
0
0
0
Uygun Fiyata Etkileyici Özellikler Sunan vivo V50e Tanıtıldı: İşte Özellikleri
vivo, V50 serisine yepyeni bir cihaz daha ekledi. V50e ismini alan bu model, uygun fiyatına rağmen iddialı özellikler sunuyor.

vivo’nun, Türkiye’de de satışa sunduğu fiyat performans telefonları V50 serisine yepyeni bir model daha eklemesi bekleniyordu. V50e ismini alan bu model, standart V50 modelinin daha da uygun fiyatlı bir versiyonu olarak geliyor.

V50e modeli, kardeşlerine benzeyen şık bir tasarıma sahip. Neredeyse görünmeyen çerçevelere sahip kavisli ve delikli bir ekranı var. Arkada ise pil şeklinde adaya yerleştirilen kamera kurulumu görüyoruz.

vivo V50e neler sunuyor?

Cihazda, 6,77 inç boyutunda 120 Hz yenileme hızına ve FHD+ çözünürlüğe sahip bir AMOLED ekran var. Bu ekran, 1800 nit maksimum parlaklık ve HDR10+ desteğiyle gelerek kullanıcılar için gelişmiş bir deneyim sunabiliyor.

Telefon, tıpkı önceki nesil V40e’de olduğu gibi Dimensity 7300 işlemciden güç alıyor. Günlük ihtiyaçlar için gayet yeterli bir çip diyebiliriz. Ona, 8 GB RAM ve 128/256 GB depolama seçenekleri eşlik ediyor.

Arka tarafına baktığımızda biri ultra geniş olan 2 adet 50 MP’lik kameraya ev sahipliği yaptığını görüyoruz. Önde ise bu segmentteki bir telefon için etkileyici olan ve 4K video kaydedebilen 50 MP’lik selfie kamerası var. Tabii ki cihaz, görüntü iyileştirme gibi birçok yapay zekâ özelliğine de sahip.

Telefonun 90W hızlı şarj destekli 5600 mAh bataryaya sahip olduğunu belirtelim. Kutudan Android 15 tabanlı Funtouch OS 15 ile çıkacak.  3 yıl Android, 4 yıl da güvenlik güncellemesi alacağını belirtelim.

vivo V50e teknik özellikleri

Ekran 6,77 inç, FHD+, 120 Hz, AMOLED, 1800 nit
İşlemci Dimensity 7300
RAM 8 GB
Depolama 128/256 GB
Arka kamera 50 MP, 50 MP
Ön kamera 50 MP
Batarya 5600 mAh (90W)
İşletim sistemi Funtouch OS 15 (Android 15)

vivo V50e fiyatı

Versiyon Fiyatı
8 GB + 128 GB 340 dolar
8 GB + 256 GB 369 dolar

2
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
0
0
0
0
Yorumlar(2)
Yorumunuz minimum 30 karakter olmalıdır.(0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen .
Popüler Yorumlar
Tüm Yorumlar
4 yıl önce
içten yanmalı wrc araçlarıyla yarışmalarını çok isterim.
Yanıtla
-1
Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır.(0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen .
qcerberusq
4 yıl önce
Opelin ecotec motoruna gönderme yapılmış 136 beygir
Yanıtla
-3
Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır.(0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen .
diğer yanıtları göster
qcerberusq
4 yıl önce
psa ya satıldıya ondan demiştim
4 yıl önce
opel kendisine mi gönderme yapmış?
-2