The Watch Dogs'un Filmi İçin Çekimler 10 Yılın Ardından Başlıyor

2
2
0
0
0
The Watch Dogs'un Filmi İçin Çekimler 10 Yılın Ardından Başlıyor
Ubisoft'un başarılı oyunu The Watch Dogs'un filmi için 10 yıl sonra çekimlere başlanıyor.

2012 yılında E3 oyun fuarında tanıtılan hackerlık temelli macera oyunu Watch Dogs büyük ilgi görmüştü. O dönemde daha oyun piyasaya çıkmadan önce yapımın bir filminin de gelebileceği ifade edilmişti. Oyunun çıkışından bu yana 10 yıldan fazla zaman geçmişken Ubisoft'tan filmle ilgili açıklama geldi.

Ubisoft, X hesabından yaptığı paylaşımda Watch Dogs'un filmi için bir görsel paylaştı. Bu gönderide "Işıklar_Kamera_Motor.exe #WatchDogsMovie" ifadeleri yer aldı. Filmle ilgili ilk resmi açıklamalar 2016 yılında gelmişti. Sony, Ubisoft ile New Regancy'nin film için iş birliğine gittiğini duyurmuştu. 

Çekimlerin başlayacağı daha önceden duyurulmuştu

2016 yılından bu yana ara ara Watch Dogs filmiyle ilgili bilgiler paylaşılıyor. Son olarak geçtiğimiz ay Ubisoft konuyla ilgili olarak bir açıklamada bulunmuş ve Watch Dogs filminin çekimlerinin bu yılın başında başlayacağını duyurmuştu. Ayrıca yapımda Tom Blyth ve Sophie Wilde'ın da yer alacağı belirtildi. Filmin yönetmen koltuğunda yer alan Mathieu Turi yer alırken senaristliğini ise Christie LeBlanc üstleniyor. 

Sizce Watch Dogs filmi, oyundan bu kadar süre sonra vizyona girdiğinde başarılı olabilecek mi yoksa beklenen ilgiyi görmeyecek mi? 

Kaynak : https://www.engadget.com/the-watch-dogs-movie-has-finally-started-filming-after-10-years-201040830.html?src=rss
2
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
2
0
0
0