WhatsApp'a "Kızlar İçin" Özel Bir Çıkartma Paketi Geldi: Ben Sadece Bir Kızım

3
1
1
1
0
WhatsApp'a "Ben Sadece Bir Kızım" isimli yeni bir çıkartma paketi eklendi. Bu çıkartma paketi, diğerlerinden farklı olarak daha kaliteli ve daha iyi animasyonlar sunuyor.

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a yeni bir çıkartma paketi eklendi. "Ben Sadece Bir Kızım" olarak isimlendirilen bu çıkartma paketi, uygulamanın tüm sürümlerinde kullanılabiliyor.

WhatsApp'ın yeni çıkartma paketi, diğerlerinden biraz farklı. Çünkü şirket, bu kez ilk kez "Lottie" formatında çıkartma paketi oluşturdu. Bu da Ben Sadece Bir Kızım paketinin yüksek görüntü ve efekt kalitesi sunacağı anlamına geliyor. 

WhatsApp'ın yeni çıkartma paketi böyle görünüyor:

WhatsApp çıkartma paketi

WhatsApp'ın yeni çıkartma paketini kullanmak isterseniz, öncelikle uygulamayı güncellemeniz gerekiyor. Ardından da çıkartmaların bulunduğu bölüme gelin ve en yeni paketi bulundu. Yeni çıkartmalar, indirme işlemi tamamlandıktan sonra kullanıma hazır hâle gelecektir.

WhatsApp'ın yeni özelliği ile ilgili aktarabileceklerimiz şimdilik bu kadar. Bakalım yeni paket, yüksek kalitesi ve animasyonları ile tüketicilerin beğenisini kazanmayı başarabilecek mi...

Kaynak : https://wabetainfo.com/whatsapp-is-rolling-out-an-enhanced-sticker-experience-with-lottie-framework/
3
1
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
3
1
1
1
0