WhatsApp Aramalarına Çok İşinize Yarayacak 3 Yeni Özellik Geldi: Beraber Film İzleyebileceksiniz!

8
3
2
1
0
WhatsApp, aramalar özelinde üç yeni özellik getirdiğini duyurdu. Bunlar arasında sesli ekran paylaşımı ve görüntülü aramaların katılımcı sayısının artması gibi kullanıcıları sevindirecek özellikler yer alıyor.

Kullanıcı deneyimini iyileştirmek için düzenli olarak yeni özellikleri uygulamasına ekleyen WhatsApp, dün hem masaüstü hem de mobil kullanıcıları yakından ilgilendiren yenilikler getirdiğini duyurdu.

Bu yenilikler, WhatsApp’ta yaptığınız aramaları bir üst seviyeye çıkarmayı amaçlıyor. Aramalara eklenen özelliklerin önümüzdeki birkaç hafta içinde kullanıma sunulacağını belirtelim. Yani henüz gelmediyse biraz beklemeniz gerekebilir.

Sesli ekran paylaşımı, daha fazla katılımcı ve hoparlör vurgulama

Üç farklı özelliğin WhatsApp aramalarına ekleneceğini görebiliyoruz. Bunların her biri farklı konuda kullanıcıya yardımcı olacak. Biri görüntülü aramaların katılımcı sayısını artırırken diğeri ise ekran paylaşımında sesi de paylaşmayı sağlayacak ve deneyimi iyileştirecek. Yeni gelecek özellikler şu şekilde:

  • Sesli ekran paylaşımı: Birlikte video izlemek isteyenleri çok sevindirecek bu özellik artık ekranınızı paylaştığınızda sesi de paylaşmanızı sağlıyor.
  • Görüntülü görüşmelere 32 katılımcı: Artık tüm cihazlardan yaptığınız görüntülü görüşmelere 32 kişiye kadar katılımcı eklenebilecek.
  • Hoparlör vurgulama: Bu özellik, aramalar sırasında kimin konuştuğunu görmeniz için hoparlörü otomatik olarak vurguluyor ve ekranda ilk sırada görünmesini sağlıyor.

8
3
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
8
3
2
1
0