WhatsApp, Artık İsteyen Herkesin Kendi Kanalını Oluşturabileceğini Açıkladı (Nasıl Yapıldığını Anlattık)

8
2
0
0
0
WhatsApp'ın kısa bir süre önce kullanıma sunduğu Kanallar özelliğinin kapsamı genişliyor. Artık dileyen her kullanıcı, kendi özel WhatsApp kanalını oluşturabilecek. Bunun nasıl yapılacağını adım adım anlattık.

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kısa bir süre önce "Kanallar" ismini verdiği yeni özelliğini küresel çapta tüm kullanıcılara sundu. Bu özellik, kullanıcıların duyuru ve haberleri paylaşmalarını sağlayan yeni bir iletişim yoluydu. Kullanıcılar, katıldıkları kanalda sadece emoji ile tepkiler verebiliyorlardı. Tabii WhatsApp'ın bu özellikle ilgili çalışmaları da devam ediyordu. Geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaştığımız bir haberimizde, Kanallar'daki mesajlara yorum bırakılmasını sağlayan yeni bir özellik üzerinde çalışıldığından bahsetmiştik.

Şimdiyse konuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. WhatsApp, Kanallar ile ilgili yeni bir açıklama yaptı. Bu açıklamaya göre özellik, artık daha geniş kapsamda kullanılabilecek. Artık sadece WhatsApp Business kullanıcıları değil tüm kullanıcılar, kendilerine özel kanal oluşturabilecekler.

WhatsApp'ın yeni özelliği işte böyle görünecek:

WhatsApp

WhatsApp'ta kanal oluşturmak isteyen bir kullanıcının yapması gereken tek şey, "Güncellemeler" sayfasında yer alan Kanallar bölümüne girip "+" butonuna dokunmak olacak. "Kanal oluştur" seçeneğine dokunan kullanıcı, ilk aşamada bir uyarı ile karşılaştıktan sonra kanalı ile ilgili bilgiler sağlayacak ve "Kanal oluştur" butonu ile işlemi tamamlayacak.

WhatsApp Kanal Oluşturma

Kanalı oluşturduktan sonra bazı ayarlar yapabilecek, kanal bağlantısını kolayca bulup, paylaşabileceksiniz. Kullanıcılar, kanal adını arayarak veya bağlantı aracılığıyla kanala bağlanabilecekler. Bu arada; oluşturulan kanalların şu an için sadece "herkese açık" statüsünde olduğunu belirtelim. Yani oluşturduğunuz bir kanalı gizleme, sadece bağlantı aracılığıyla insanlarla buluşma olasılığı olmayacak. Bu durum ilerleyen dönemlerde değişebilir.

WhatsApp Kanal

8
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
8
2
0
0
0
Yorumlar(3)
Yorumunuz minimum 30 karakter olmalıdır.(0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen .
Tüm Yorumlar
4 ay önce
Riske girdiğine değmeyecek bir proje.
Yanıtla
Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır.(0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen .
4 ay önce
Şu zımbırtı 2 kapılı değil 4 kapılı olaydı nükleer motorlu otomobil üretilme ihtimali artardı.

Nükleer fisyon pistir ve nükleer füzyon temizdir.

Düz muhasebe hesaplarıma göre 1 mililitre hacimli bütün nükleer füzyon yakıtları 90 litre hacimli benzinlerden daha çok enerjiye sahip, büyük ihtimalle JP-8 gibi uçak yakıtlarından bile daha fazla enerjiye sahiptir.

Bakınız: ingilizce wikipedia'daki aşağıdaki makaleler;

1) Nuclear fission
2) Fusion power
3) Nuclear fusion
4) Aneutronic fusion
5) CNO cycle
6) Cold fusion

Ayrıca bileşen miktarının az olması enerji çıkış hızını ve basıncı etkilemez, yani nükleer füzyon az miktarda bile depoyu haşat eder., ama kütle, hacim ve bileşen miktarı büyüklükleri 3-Boyutlu gerçeklikte birbirlerini çok iyi karşıladıkları için kütle azalacağından ötürü bileşen miktarı da azalır ve kuvvetin, momentumun, gücün, enerjinin ve basıncın formüllerinde kütle büyüklüğü var! Yani depo ve motor parçaları kalın olurlarsa ve uyduruk olmazlarsa aracın her bir parçası dayanır ama yine de kontrollü ateşlenmesi lazım, 1 mililitre nükleer füzyon yakıtını ateşlemek 90 litre benzini aynı anda yakmaktan daha beterdir, hazneleme gerekiyor. Ayrıca Kritik Kütle de cabası.

7) Critical mass
Yanıtla
Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır.(0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen .
4 ay önce
TOGG DAHA IYI.
Yanıtla
Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır.(0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen .