WhatsApp, Video Mesajlar Özelliğinden Yeni Görüntüler Paylaştı

5
2
0
0
0
WhatsApp, video mesajlar özelliğini betada bazı kullanıcılara açarken özelliğin yeni görselleri de ortaya çıktı.

WhatsApp, kameralara video not özelliğini entegre edecek özelliğini betada bazı kullanıcılara açtı. Böylece kullanıcılar, ön kamerayı kullanarak doğrudan WhatsApp için video notlar oluşturabilecek ve bu notları paylaşabilecekler. Özellik, hem Android hem de iOS kullanıcılarına açık olacak. 

Özelliği kullanmak için kamera uygulamasında video note seçeneğini tercih etmek yeterli olacak. Muhtemelen WhatsApp'ın kamera izinlerinin bir parçası olarak erişim sağlayacağı kamera, notlar oluşturulmasında kullanılacak. Böylece not kaydetme ve gönderme süreci çok daha hızlı olacak. 

Kafa karışıklığının giderilmesi hedefleniyor

whatsapp

Aslında video notlar özelliği o kadar da yeni bir özellik değil ve bir süredir WhatsApp kullanıcılarına açık. Daha önce video not özelliğini kullanmak isteyen kullanıcılar, sesli notlar özelliğini kullanırken video notlara geçiş yapabiliyorlardı. Bu durum kullanıcılar için kafa karışıklığı yaratıyordu. Bu yüzden de mesajlaşma uygulaması mikrofon ikonundan kamera ikonuna geçiş yapmıştı. 

Yeni özellik, WhatsApp'ın Android 2.24.14.14 betasında yer alıyor ve yakın zamanda iOS kullanıcılarına da açılması bekleniyor. Ayrıca ilerleyen dönemlerde bu özelliğe erişebilecek kullanıcı sayısı da artırılacak. WhatsApp, video not özelliğini kullanıcıların anlamasını ve kullanmasını kolaylaştırıyor. Bu ek mod, süreci basitleştirmenin yanı sıra, özelliğin daha fazla görünürlük kazanmasına da yardımcı olarak, daha fazla kullanıcının video notlarını keşfetmesini ve kaydetmesini teşvik ediyor.

Kaynak : https://wabetainfo.com/whatsapp-beta-for-ios-24-13-10-76-whats-new/
5
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
5
2
0
0
0