Türk Oyuncu XANTARES, CS:GO FPL Avrupa'da Tüm Zamanların En İyisi Oldu!

52
3
2
1
0
FACEIT, CS:GO FPL Avrupa'da tüm zamanların en iyilerini açıkladı. Türk esporcu XANTARES, listenin zirvesinde yer aldı.

Counter-Strike 2, aylar süren bekleyişin ardından geçtiğimiz hafta herkes için çıkış yaptı. Birçok yeniliği beraberinde getiren yapım, CS:GO’ya ücretsiz bir güncelleme olarak yayınlandı. Durum böyle olunca da CS:GO’ya veda etmiş olduk.

CS:GO tarihe karışsa da arkasında birçok önemli istatistiği geride bıraktı. Bugün ise FACEIT’ten bir açıklama geldi. Sosyal medya hesabından yapılan paylaşım, CS:GO FPL Avrupa’da tüm zamanların en iyilerini gösterdi.

Türk oyuncu XANTARES, CS:GO FPL Avrupa’da tüm zamanların en iyisi!

FACEIT’in paylaştığı listeye göre gerçek adı İsmailcan Dörtkardeş olan Türk-Makedon profesyonel espor oyuncusu XANTARES, FPL’de Avrupa’da tüm zamanların en iyi oyuncusu oldu. FPL’nin, en iyi CS:GO oyuncularının rekabet ettiği lig olduğunu belirtelim.

XANTARES, 2603 maç, %56 galibiyet oranı ve 2011 puanla tüm zamanların birincisi olmayı başardı. Öte yandan Fransız oyuncu ZywOo, 1720 puanla ikinci sırada yer aldı. ZywOo’nun 804 maç ve %65 galibiyet oranına sahip olduğu görülebiliyor. Üçüncü sırada ise 1690 puanla Letonyalı brokyy bulunuyor. Son olarak Calyx takma adlı Türk oyuncu Buğra Arkın’ın listeye sekizinci sıradan girdiğini görebiliyoruz.

52
3
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
52
3
2
1
0
Yorumlar(3)
Yorumunuz minimum 30 karakter olmalıdır.(0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen .
Popüler Yorumlar
Tüm Yorumlar
2 yıl önce
Andrew, sevilecek ya da örnek alınacak birisi değil. Her insan, her olay gibi ders alınacak yönleri elbet var. Disiplini, ticari zekası ve kendini pazarlaması bunlara örnek. Sorunu, parayı dünyanın en önemli şeyi olarak görmesi. Paraya araç değil, amaç gibi davrandığınız zaman hayatta büyük şeyler başaramazsınız, kendinizle gurur duyamazsınız. Ciddi bir amacı yok, parayı sömürmek onun için dünyanın en büyük derdi. Ideolojiniz, amacınız ve uğrunda yaşadığınız bir şey olmadan para bir hiç. Bunları edinmeden büyük para hayali kurmamanızı umut ederim gençler. Postmodern feministlerin ve wokeların sizi kadınlardan nefret ettirmediği günler görmek isterim. Postmodern feminizm ne feminizmi ne kadınları temsil eder, bunu asla unutmayın.
Yanıtla
-1
Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır.(0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen .
2 yıl önce
TOP-G



.
Yanıtla
-1
Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır.(0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen .
2 yıl önce
kısaca turabi diyebilirsiniz
Yanıtla
-2
Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır.(0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen .
2 yıl önce
turabi ne taner tolga tarlacı diyebilirsiniz