Xbox Game Pass'e Temmuz Ayında Eklenecek 6 Oyun Belli Oldu

8
5
3
1
0
Xbox Game Pass'a gelecek ay eklenecek olan 6 yeni oyun ortaya çıktı. Her türden oyuncuya hitap eden bir yapım göze çarpıyor.

Ucuza oyun oynayabilmek ya da farklı oyunları deneyimlemek için önemli bir alternatif olan Xbox Game Pass'in oyun kütüphanesi her geçen gün daha da genişlemeye devam ediyor. Temmuz oyunda Xbox Game Pass'e eklenecek olan oyunlar belli oldu. 

Xbox'ın yakın zamanda gerçekleştirdiği Xbox Games Showcase etkinliğinde çok sayıda oyun tanıtılırken Xbox Game Pass'in bir parçası olacak yeni yapımlar da duyuruldu. Xbox Game Pass'e geleceği kesin olan 6 oyun açıklandı. 

İşte temmuz ayında Xbox Game Pass'e eklenecek oyunlar

frostpunk 2

Oyun Adı Eklenme Tarihi
Flock 16 Temmuz
Magical Delicacy 16 Temmuz
Dungeons of Hinterberg 18 Temmuz
Flintlock: The Siege of Dawn 18 Temmuz
Kumitsu-Gami: Path of the Goddess 19 Temmuz
Frostpunk 2 25 Temmuz

Listeye baktığımızda 6 oyunun tamamının temmuz ayının ikinci yarısından itibaren Xbox Game Pass'e dahil olacaklarını görüyoruz. Bu da önümüzdeki ayın ilk yarısında başka oyunların abonelik hizmetine dâhil olacağına işaret ediyor olabilir. 

Yeni oyunlardan Dungeons of Hinterbeng, Legend of Zelda serisiyle rekabet edebilecek bir aksiyon-macera oyunu olarak dikkat çekiyor. Flintlock: The Siege of Dawn ise Souls serisine benzeyen ama bir nebze daha kolay bir oyun. Kunitsu-Gami: Path of the Goddess ise Capcom imzalı bir aksiyon-strateji oyunu. Frostpunk 2 ise şehir kurma/hayatta kalma temalı ve oldukça hoş bir oyun. 

Kaynak : https://gamerant.com/xbox-game-pass-games-list-coming-soon-july-2024/
8
5
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
8
5
3
1
0