Yeni Doom, Gears 6, Indiana Jones Oyunu ve Dahası: İşte Xbox Games Showcase 2024'te Duyurulan Tüm Oyunlar ve Paylaşılan Fragmanlar

30
13
1
1
1
Yeni Doom, Gears 6, Indiana Jones Oyunu ve Dahası: İşte Xbox Games Showcase 2024'te Duyurulan Tüm Oyunlar ve Paylaşılan Fragmanlar
Xbox’ın bu yılki en büyük etkinliği Xbox Games Showcase bugün gerçekleştirildi. Xbox, birçok yeni oyundan fragman ve duyuruyla âdeta şov yaptı. İşte bilmeniz gerekenler.

Son zamanlarda aldığı kararla gündemden düşmeyen Xbox, bugün 2024’teki en büyük etkinliğini gerçekleştirdi. Birçok dev oyun stüdyosundan bağımsız geliştiricilere kadar sektörden farklı isimlerin katılım gösterdiği etkinlik, yepyeni oyunlarla, fragmanlarla ve duyurularla buluşmamızı sağladı.

Biz de Xbox Games Showcase 2024 kapsamında öne çıkan duyuruları ve fragmanları sizler için derledik. Gelin hep beraber oyun dünyasında ilerleyen zamanlarda bizi neler bekliyor bir göz atalım.

Doom: The Dark Ages

Bethesda, ikonik seri Doom'un yeni oyunu Doom: The Dark Ages'ı resmen duyurdu. Oyuncuları Doom Slayer olarak orta çağdan ilham alan bir evrene götürecek ve Doom Eternal'ın öncesi olacak yapım, 2025 yılında Xbox, PC ve PS5 için piyasaya sürülecek. Aynı zamanda Game Pass'e de gelecek. Önceki iddialarda oyunun 4 yıldır geliştirildiği ifade edilmişti.  

Gears of War E-Day

Oyuncuların belki de en çok beklediği oyunlardan olan yeni Gears of War, etkinliğin sonunda gösterildi. Marcus Fenix'i merkezine alacak ve bir başlangıç hikâyesi olacak yapım, Unreal Engine 5 ile geliştirildi. Çıkış tarihi konusunda ise bir bilgi yok.

State of Decay 3

Sevilen zombi oyunu State of Decay'in de yenisi geliyor. State of Decay 3, bir zombi kıyameti insanlığı yok ettikten yıllar sonrasında geçecek. Oyunun çıkış tarihi açıklanmadı.

Dragon Age The Veilguard

İsmi değiştirilen yeni Dragon Age oyunu da duyurular arasındaydı. Dragon Age The Veilguard ismini alan tek oyunculu RPG'nin çıkış tarihi açıklanmadı ancak birkaç güne oynanış videosu gelecek.

Indiana Jones and the Great Circle

Yılın belki de en çok beklenen oyunlarından olan Indiana Jones and the Great Circle'a detaylı bakış atma fırsatı yakaladık. İkonik seriyi oyunlara taşıyan yapım, 2024 içinde PC ve Xbox için çıkış yapacak, Game Pass'e de gelecek.

Assassin's Creed Shadows

Yakın zamanda tanıtılan Assassin's Creed Shadows'dan yeni fragman bizlerle buluştu. Seriyi Japonya'ya taşıyacak yapım, biri samuray diğeri shinobi olmak üzere iki karakteri kontrol etmemize olanak tanıyacak. Oyun, 15 Kasım'da piyasaya sürülecek.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Yıllardır beklenen S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl'den fragman bizlerle buluştu. Grafikleriyle oyuncuları mest edecek yapım, 5 Eylül 2024'te ilk günden Game Pass'e eklenerek piyasaya sürülecek.

Starfield Shattered Space

Starfield'ın genişleme paketi Shattered Space de ilk kez gösterildi. Yeni yerler, içerikler, görevler ve hikâyeyi gibi şeyleri içeren paket, bu yıl içinde çıkış yapacak.

Microsoft Flight Simulator 2024

Microsoft'un çok sevilen uçuş simülatörünün çok beklenen yenisi Flight Simulator 2024'ten fragman paylaşıldı. Ticari uçuşlardan helikopterlere kadar oyunda bizi bekleyen birçok şeye göz atmamızı sağlayan fragman, çıkış tarihini de gösterdi. Buna göre oyun 19 Kasım 2024'te çıkış yapacak. İlk günden Game Pass'e geleceğini belirtelim.

Metal Gear Solid Δ: Snake Eater

KONAMI, ilk olarak geçtiğimiz yıl duyurulan, efsane oyun Metal Gear Solid 3'ün remake'i Snake Eater'ın da resmî fragmanı paylaşıldı. Orijinaliyle aynı hikâyeye sahip olacak yapım, Unreal Engine 5 ile geliştirildi. Çıkış tarihi hâlâ belli değil.

Clair Obscur: Expedition 33

İnsanlığı yok etmeye çalışan düşmana karşı çalıştığını bu yapım RPG türünde. Clair Obscur: Expedition 33, 2025'te PC ve Xbox için çıkış yapacak. İlk günden Game Pass abonelerine de sunulacak.

Fallout 76 harita genişlemesi

Fallout'ın ilk harita genişlemesi de duyuruldu. Prime Video'daki dizinin dünyayı kasıp kavurmasının ardından gelen bu genişlemeye Skyline Valley ismi veriliyor. Oyunun haritasını genişleterek Shenandoah isimli bir bölge ekliyor. Genişleme, 12 Haziran günü yayımlanacak. Ayrıca bir sevindirici haber daha var. Oyunseverler, 2025'te ghoul olarak oyunu oynayabilecekler.

South of Midnight

Compulsion Games'ten gelen üçüncü şahıs aksiyon macera oyunu South of Midnight'ın oynanış videosu bizlerle buluştu. İlk günden Game Pass'te olacak yapım, 2025'te PC ve Xbox konsolları için çıkış yapacak.

World of Warcraft: The War Within

Xbox etkinliği, World of Warcraft hayranlarını sevindiren haberi de verdi. Paylaşılan bir fragmanla World of Warcraft: The War Within genişlemesinin 26 Ağustos günü piyasaya sürüleceği ifade edildi.

Flintlock: The Siege of Dawn

Merakla beklenen aksiyon RPG'si Flintlock: Flintlock: The Siege of Dawn, 18 Temmuz'da çıkış yapacak.

Sea of Thieves 13. sezon fragmanı

Age of Mythology: Retold

Age of Empires'ın yaratıcılarından gelen strateji türündeki Age of Mythology: Retold, oyuncuları tanrıların, canavarların ve insanların çarpıştığı bir çağa götürüyor. İlk günden Game Pass'e gelecek oyun, 4 Eylül tarihinde piyasaya sürülecek.

Perfect Dark

İkonik yapım Perfect Dark'ın yeni bir versiyonu olarak göreceğimiz yapımdan ilk oynanış fragmanı bizlerle buluştu. Yakın gelecekte geçecek yapım, bizi parçalanmanın kıyısında olan birçok çevresel felaket geçirmiş bir dünyaya götürecek. Oyunda milyonların hayatını kurtarmaya çalışan Joanna Dark isimli bir ajanın rolüne bürüneceğiz.

Diablo IV Vessel of Hatred

Diablo IV'ün yeni DLC'si Vessel of Hatre da etkinlikte gösterilenler arasındaydı. Blizzard, paylaştığı fragmanla paketin çıkış tarihini duyurdu. Oyuncuları yepyeni bir bölgeye götürecek yapım, 8 Ekim'de çıkacak.

Life is Strange: Double Exposure

Çok hayrana sahip Life is Strange serisinin yeni oyunu da duyuruldu. Oyunda zamanı geri sarma yeteneğine sahip olan ve yakın arkadaşını kaybeden Max Caulfield'ın hikâyesini izleyeceğiz. Caulfield, ilk oyunda da karşımıza çıkmıştı. Oyun, 29 Ekim'de PC ve Xbox için çıkış yapacak.

Fable

İkonik seride yeni bir başlangıç olacak Fable, geçmişinden gelen ve Albion'un varlığını tehdit eden gizemli bir figür nedeniyle emeklilikten dönen Humphry'i konu edinecek. Yapım, ilk günden Game Pass'e gelecek şekilde 2025'te piyasaya sürülecek.

FragPunk

5v5 nişancı oyunu Fragpunk'ın fragmanı da Xbox Games Showcase'te gösterildi. Oyun, 2025'te PC ve Xbox için gelecek.

30
13
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
30
13
1
1
1