Xiaomi 15 Pro'nun Özellikleri Ortaya Çıktı: Snapdragon 8 Gen 4, Yeni Kamera ve Dahası

6
1
0
0
0
Xiaomi'nin bu yılın sonlarında tanıtacağı 15 Pro modelinin özellikleri ortaya çıktı. Cihaz, önceki nesle kıyasla birçok konuda değişikliğe uğrayacak.

Xiaomi, her yıl olduğu gibi bu yıl da amiral gemisi telefonlarını bizlerle buluşturacak. Xiaomi 15 ismini alacak seride her zamanki gibi Pro bir model de göreceğiz. Cihazın yıl sonu tanıtılması beklense de şimdiden bilgiler gelmeye başladı.

Bugün Çin’den gelen bir sızıntı, Xiaomi 15’in muhtemel özelliklerine bir bakış atmamızı sağladı. Telefon, kamera başta olmak üzere birçok konuda değişikliklere uğrayacak.

Snapdragon 8 Gen 4 işlemci, yeni kamera ve daha ince tasarım

Xiaomi 14 Pro

Kaynağa göre Xiaomi 15 Pro modelinde tasarım açısından değişikliklerle karşılaşacağız. Cihazın, önceki nesle kıyasla daha ince olacağı ifade edilmiş. Ayrıca 2K çözünürlükte kavisli bir ekranla geleceği bilgisi de var. Parmak izi sensörünün ekranın içinde yer alacağını belirtelim.

Qualcomm, ekim ayında yeni amiral gemisi işlemcisi Snapdragon 8 Gen 4’ü bizlerle buluşturacak. İddia, Xiaomi’nin bu işlemciyi ilk kullanacak markalardan olduğunu söylüyor. Yani Xiaomi 15 ve Xiaomi 15 Pro modelinde Snapdragon 8 Gen 4 yonga setini göreceğiz.

Kameraya gelecek özelliklere bakacak olursak iddiaya göre Xiaomi 15 Pro, artık tek ancak geniş diyafram açıklığına sahip 50 MP’lik bir ana kamerayla gelecek. Bu kameranın “süper geniş” olduğu belirteilmiş. Ayrıca 50 MP 3x telefoto kamerayı da göreceğiz. Bataryanın da büyüyeceğini belirtelim.

Xiaomi 14 Pro, Çin’e özel olarak çıkış yapan bir modeldi. 15 Pro’da aynı yaklaşımın sergilenip sergilenmeyeceğin bilmiyoruz. Serinin, yılın son aylarına doğru tanıtılmasını bekliyoruz.

6
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
6
1
0
0
0