Xiaomi, "Her Zamankinden" Dediğinizde Anlayacak Kahve Makinesini Tanıttı

3
1
0
0
0
Xiaomi, Mijia Capsule Coffee Machine N1 adlı akıllı kahve makinesini tanıttı.

Kahve çok uzun zamandır dünyanın en popüler içecekleri arasında yer alıyor, hâliyle kahve makinelerine de yoğun bir ilgi var. Ev elektroniğine ciddi yatırımlar yapan Xiaomi, Mijia markası altında yeni kahve makinesi Mijia Capsule Coffee Machine N1'i tanıttı. 

Yeni kahve makinesi, tek tuşla kullanılabiliyor ve kısa sürede istenilen kahveyi hazırlayabiliyor. Böylece karmaşık kahve demleme prosedürlerine gerek kalmıyor. Makinenin kurulumu da oldukça basit, sadece prize takıp kapsül takmak ve istenen bardak boyunu seçmek yeterli oluyor. 

Tercihlerinizi hatırlayacak

xiaomi

Kısaca N1 olarak adlandırabileceğimiz bu akıllı kahve makinesi, iki farklı bardak seçeneği sunuyor. Küçük bir fincan (yaklaşık 40ml) ya da büyük bir kupa (yaklaşık 110ml)  kahve yapabiliyor. Ayrıca istediğiniz fincan doluluğunu, kendi tercihlerinizi ya da tavsiye ettiğiniz ayarları makineye kaydedebiliyorsunuz. Böylece her zaman aynı kahveyi tüketebiliyorsunuz. 

Xiaomi ayrıca Heart Capsule Coffee adlı kahve üreticisi ile iş birliğine giderek N1 ile uyumlu 10 farklı kahve hazırladı. Bu seçenekler arasında Amerikano, Latte Macchiato, Mocha ve Flat White gibi alternatifler yer alıyor. 

Akıllı kahve makinesi ayrıca güvenlik önlemlerine de sahip. 600 ml'lik su tankında su kalmaması durumunda N1 otomatik olarak kapanıyor. Ayrıca Xiaomi bu cihazları teslim etmeden önce de testlerini gerçekleştiriyor. 

Xiaomi, N1'i Çin'de 379 yuandan (1707 TL) ön siparişe açtı. Ayrıca kapsül başına kahve masrafının da 15 TL'den başlayacağı ifade edildi. 

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2024/06/29/xiaomi-mijia-capsule-coffee-machine-n1-launch-specs-price/
3
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
1
0
0
0