Xiaomi, Yeni Akıllı Perdeleri Mijia Smart Curtain 2'yi Tanıttı

8
4
3
1
0
Xiaomi, Mijia ailesinin son üyesi olan akıllı perde Smart Curtain 2'yi tanıttı ve ön siparişe açtı.

Xiaomi, Mijia markası altında elektrikli olan ya da elektrikli olabilecek her şeyi üretmeye devam ediyor. Firma son olarak da akıllı perdesinin yeni versiyonunu tanıttı. Mijia Smart Curtain 2, selefinden daha sessiz şekilde çalışabiliyor. Perde sistemine motor, korniş olarak kullanılan ray da dahil. 

Yeni akıllı perde, Mijia ev ekosistemine dahil edilebiliyor ve uzaktan kontrol edilebiliyor. Perdeleri kontrol etmek için Xiaomi beş farklı yöntem olduğunu belirtiyor. Bu yöntemler sesli kontrol, Mijia uygulaması, zamanlayıcı, uzaktan kumanda ya da geleneksel perdeyi çekerek kapatma yöntemlerini içeriyor. 

Kendi kendine açılıp kapanabiliyor

mijia smart curtain 2

Mijia Smart Curtain 2'nin farklı akıllı özellikler sunacağı belirtilirken, bu özellikler arasında gün doğumuyla perdelerin otomatik olarak açılıp günbatımı ile beraber otomatik kapanmasını sağlayan özellik de yer alıyor. Ayrıca perdenin önünde bir engel varsa perde bunu algılayıp ona göre hareket edebiliyor. Saniyede 4-16 cm arası hızla açılıp kapanabilen perde, 50 cm ile 3 metre arasında değişen ray sistemiyle geliyor. 

Şu anda Çin'de ön siparişe açılan bu akıllı perdenin fiyatı ise 899 yuan yani 4 bin 43 lira. Ön siparişte ise ürünün fiyatı 849 yuan yani 3 bin 818 TL

Kaynak : https://www.notebookcheck.net/Xiaomi-launches-new-quieter-Mijia-Smart-Curtain-2.844130.0.html
8
4
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
8
4
3
1
0