Dünyaca Ünlü Türk İllüstratör Yaşar Vurdem, Amazon’un Yeni Dizisi “Citadel” Çizimleriyle Kendine Hayran Bıraktı

11
2
0
0
0
Daha öncesinde Ubisoft için çalışan Türk illüstratör Yaşar Vurdem, bu kez de Prime Video’nun yeni yapımı Citadel dizisi için afiş hazırladı.

Yaşar Vurdem, daha önce Amazon Prime’da izleyiciler ile buluşan Wheel of Time (Zaman Çarkı) ve Lord of the Rings: Rings of Power (Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri) için afiş hazırlamıştı. 

Vurdem, son olarak yine Amazon’un isteği ile Avengers filmlelerinin de yönetmeni Russo Kardeşler’in yeni projesi Citadel için kalemi eline aldı. 

Yaşar Vurdem’in Citadel dizisi için hazırladığı illüstrasyon afiş çalışması

()

Dünyaca ünlü Türk illüstratör Yaşar Vurdem, Amazon’un isteği ile 28 Nisan tarihinde yayın hayatına başlayan Citadel dizisi için yeni bir illüstrasyon afiş tasarladı. Daha öncesinde Ubisoft, Cem Adrian ve Melek Mosso gibi önemli isimler için de çeşitli çalışmalarda bulunan Vurdem, son iki senedir Amazon’un isteği ile çeşitli yapımlar için illüstrasyon çalışmaları yapıyor. 

Vurdem, geçtiğimiz iki senede Wheel of time, Lord of the Rings: Rings of Power ve Citadel ile birlikte Amazon Prime için üç illüstrasyon çalışması hazırladı. Citadel için hazırlanan afiş, Amazon Prime hesabından da paylaşıldı.

Citadel konusu

Citadel, küresel bir tehdidi durdurmak için dünyanın dört bir yanından bir araya gelen casusların hikayesini anlatıyor. İnsanların güvenliğini sağlamaktan sorumlu olan küresel bir casus teşkilatı, dünyayı manipüle eden bir sendika olan Manticore’un görevlileri tarafından yok ediliyor.

Sekiz yıl önce Citadel’in düşmesiyle elit ajanlar Mason Kane ve Nadia Sinh, kıl payı hayatta kalmayı başarıyor ancak bu sırada hafızaları siliniyor. O andan itibaren ise yeni kimlikleri ve inşa edilen yeni hayatlarıyla geçmişten habersiz gizli bir yaşam sürdürüyorlar. 

Ancak yeni bir dünya düzeni kurmak isteyen Manticore’u engellemek için yardıma ihtiyacı olan eski meslektaşları Bernard Orlick’in Mason’un peşine düşmesi ile her şey bir anda değişiyor. 

Yaşar Vurdem'in diğer çalışmaları için;

11
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
11
2
0
0
0