YouTube'a Uzun Yıllardır İstenen "Uyku Zamanlayıcısı" Özelliği Sonunda Geliyor

3
0
0
0
0
YouTube'a nihayet uyku zamanlayıcısı özelliği geliyor. Diğer uygulamalardakine benzer bir işleve sahip olacak bu özellik, belli süre sonra videoların otomatik olarak kapanmasını sağlayacak.

YouTube, ayrı bir müzik hizmetine sahip olsa da hâlâ milyonlarca insan tarafından müzik dinlemek için kullanılıyordu. Ancak platformda kullanıcıların çok istediği bir özellik eksikti: uyku zamanlayıcısı.

Apple Music, YouTube Music ve Spotify gibi uygulamalar bu özelliğe sahipken maalesef YouTube’un kendisinde göremiyorduk. Bugün gelen bilgiler, nihayet bunun değişeceğini gösterdi.

Süre ayarladığınızda videolar otomatik olarak kapanacak

Android Authority tarafından YouTube’un Android uygulamasında fark edilen değişikliğe göre çok yakında platformda uyku zamanlayıcısı görebiliriz. Bu, belli sürenin ardından videoların otomatik olarak kapanacağı anlamına geliyor. Özellikle uyurken arkadan bir şeyler çalmasını sevenlerin çok işine yarayacağını söylemek mümkün.

Biraz geç kalınmış bile diyebileceğimiz bu özellik, diğer uygulamalardaki gibi çalışacak. Kafanıza göre bir süre ayarlayabileceksiniz. Bu süre geçtiğinde oynatma kendi kendine duracak. İzlerken bu süreyi değiştirmek de mümkün olacak.

Uyku zamanlayıcının video sonlarına da entegre edilip edilmeyeceği belli değil. Öyle olursa çok daha sevindirici olabileceğini söyleyebiliriz. YouTube Music’tekine benzer bir amacı olabilecek bu işlev, video bitti anda oynatmanın bitmesini sağlıyordu. Ancak gelen bilgilerde bu işleve dair bir şey görülmedi.

Şu anda test edilen özelliğin ne zaman çıkış yapacağını bilmiyoruz. Geldiğinde sizleri bilgilendireceğiz.

 

3
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
0
0
0
0