Yakında YouTube'daki Video Oynatma Listelerinin Kapak Fotoğrafını İstediğiniz Görsel Yapabileceksiniz

2
1
0
0
0
YouTube, video oynatma listeleri için kullanıcıları çok sevindirecek bir özellik üzerinde çalışıyor. Yakında listelerin kapak fotoğrafını istediğiniz bir görsel yapabileceksiniz.

Dünyanın en büyük video platformu YouTube, kullanıcı deneyimini daha iyi hâle getirmek için düzenli olarak yeni özellikleri platforma ekliyordu. Bugün gelen haberler ise kullanıcıların sıkça kullandığı video oynatma listelerine önemli bir yenilik geleceğini ortaya koydu.

Yeni özellik, Android Authority tarafından uygulamanın Android versiyonunun son beta sürümünde keşfedildi. Güncelleme, oynatma listelerinin daha da kişiselleştirilebilir olmasına olanak tanıyacak.

Oynatma listelerine kendi kapak fotoğraflarınızı ekleyebileceksiniz

Şu anda YouTube’daki video oynatma listelerinin kapak fotoğrafları otomatik olarak seçiliyor. Bu fotoğraflar, listedeki ilk videonun kapağı olarak belirleniyor. Kullanıcılar, diğer videoları kapak olarak yapabilseler de kendi istedikleri bir görseli yükleyemiyorlar. Hâliyle bu durum bazı kullanıcıların sinirini bozuyor.

İşte yeni özellik tam olarak burada devreye girecek. Böylece artık kendi istediğiniz bir görseli oynatma listenizin kapak fotoğrafı olarak ekleyebileceksiniz. Bu da tıpkı diğer uygulamalardaki müzik listeleri gibi daha kişiselleştirilmiş hâle getirmenize olanak tanıyacak. Aynı zamanda içerik üreticilerinin de listelerini daha kolay organize etmesine ve kullanıcılar tarafından daha kolay bulunmasına olanak tanıyacak.

Şu anda test aşamasında olan özelliğin ne zaman geniş çapta kullanıma sunulacağını bilmiyoruz. Geldiğinde sizleri bilgilendireceğiz.

2
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
1
0
0
0