Çektiği videolarla fenomen olan ve sonrasında kendi şarkılarını çıkartarak rekorlar kıran Reynmen, Uludağ'da kavgaya karıştı. Olay sonrası jandarma tarafından gözaltına alınan Reynmen, Instagram hesabından yaşadıklarını anlattı. Reynmen, yanına gelerek kendisine el kol şakası yapanlara da sitem etti.
'Bazı arkadaşlar bize psikolojik şiddet uyguluyor'
Uludağ'da yaşadığı kavgadan da bahseden Reynmen, "Bu konu hakkında birkaç bir şey söylemek istiyorum. Yanımıza gelen bazı arkadaşlarımız geldikleri zaman aşağılık kompleksine bürünüyorlar. O an için kendilerini iyi hissetmek için belki de bilmiyorum ama bize psikolojik şiddet uyguluyorlar. İğrenç üsluplarıyla olsun, laubali tavrıyla olsun, el kol şakalarıyla olsun... Bizi o an bastırmaya çalışıyorlar, kendilerini daha iyi hissetmek için. Bunu yaparlarken ben tepki verince kötü oluyorum. Bu benim şanı şöhreti kaldıramadığım anlamına gelmiyor. Ben bir insanım" diyerek isyan etti.
Gazetecilere Saldıran Reynmen, Gözaltına Alındı
Reynmen, geçtiğimiz sene eylül ayında kendisini kız arkadaşıyla görüntüleyen muhabire tepki göstermiş ve ikili arasında kavga yaşanmıştı. Görüntülenmek rahatsız olan Reynmen, kendisini çeken gazetecinin önce telefonunu alıp, sonra saldırmıştı. Reynmen'in tokat atıp kaşını yardığı muhabir ise olay sonrası şikayetçi olmuştu.
Reynmen'in Instagram hesabından yaptığı açıklamalar: